Perheen ja suvun tärkeitä hetkiä


Perhejuhla – elämän tärkeitä hetkiä ja virstanpylväitä

Perhejuhlan paras paikka on tila, jossa kukaan eikä mikään häiritse. Koolla ollaan harvoin, mikä tekee tilanteesta jo itsessään juhlavan. Meitä kaikkia liikuttavat hetket, joissa elämässä saavutetaan tietty virstanpylväs. Kun sen jakaa itselle tärkeiden läheisten kanssa, hetkessä on kyyneleitä, riemua, naurua, toivoa ja onnen tunteita.

Isomman joukon kokoontuessa on tärkeää, että tilaisuudessa kaikki toimii. Tilat ovat toimivat, ohjelma pysyy aikataulussa ja tarjoilu on suussa sulavaa. Näistä kaikista asioista olemme tarkkoja. Huolehdimme etukäteen, että jokaisella ryhmällä on oma yhteyshenkilönsä vierasryhmässä. Näin pidetään ryhmää koskevat päätökset yksissä käsissä. Myös meillä on nimettynä illan isäntä tai emäntä. Juhlatilaisuuksia järjestäessämme kutsumme tilaajan paikan päälle etukäteen. Näin varmistamme, että juhlan päähenkilöt sijoitetaan oikeille paikoille muuhun juhlaväkeen nähden.

Toimiva tilaisuus on edellytys juhlan onnistumiselle. Siksi huolehdimme erityisesti, että opastamme nämä asiat myös asiakkaalle etukäteen.

Mikä juhla onkaan seuraavaksi ajankohtainen? Syntymäpäivät, ristiäiset, häät, muistotilaisuudet, sukujuhlat vai hääpäivä? Tai vaikkapa luokkakokoukset?

Ota yhteyttä ja kysy lisää, Kalevi 0400-362 151

Katso tästä menut ja tilat.