Aito ja vilpitön - filosofiamme


Meille ovat tervetulleita erikokoiset ryhmät. Haluamme saada jokaisen vieraan ja ryhmän unohtamaan ajan kulun ja tarttumaan hetkeen. Hyvät asiat ovat filosofiamme mukaan yksinkertaisia: Ympäristö, jossa voit kuulla ajatukseksi. Maisema, joka auttaa sinut näkemään olennaisen. Fyysinen tila ulkona tai sisällä, joka mahdollistaa luottamuksellinen keskustelun. Paikka, josta ei ole kiire pois.

Kun riisuu pois kaiken turhan, jäljelle jäävät aidot asiat. Tällaisessa mielentilassa on helppo löytää ratkaisuja suuriinkin asioihin tai viettää juhla, jossa voidaan kohdata ja antaa ilon pirskahdella.

Joissain asioissa olemme tylsiä ja tiukkoja. Aikataulutamme kaikki tilaisuudet etukäteen. Eri vaiheet, ohjelmat ja palvelut käydään läpi yhdessä tilaajan kanssa, jotta lukujärjestys pitää kutinsa. Huolehdimme, että jokaisella ryhmällä on oma yhteyshenkilönsä vierasryhmässä. Näin pidetään ryhmää koskevat päätökset yksissä käsissä. Myös meillä on nimettynä tilaisuuden isäntä tai emäntä. Näin saamme sekä isot että pienet ryhmät liikkumaan ja toimimaan aikataulussa. Toimiva tilaisuus jää kaikkien mieleen ja tuo sulan hattuun järjestäjätaholle.

Aito ja vilpitön paikka tekee ihmiset aidoksi ja vilpittömäksi. Kehittyminen, päätökset ja juhlamieli; ne kaikki syntyvät viimekädessä ihmisen mielessä. Tasoitamme tietä aidolle ja vilpittömälle kanssakäymiselle.

Tunnelmaa, tuloksia ja elämyksiä – Hunurijärvi

Hunurijärvi on lähellä Pohjanmaan maakuntien keskuksia, mutta keskellä ei mitään.

Erämaajärven rannalla ja sen saarilla on jykevästä kelosta rakennetut tilat kokouksiin, juhliin, ruokailuun, saunomiseen ja yöpymiseen. Ympäristö mahdollistaa ulkoilun metsässä ja poluilla. Karu, neljän vuoden ajan muuttuva luonto, hiljaisuus ja rauha luovat hetken, jossa mahdollisuus pysähtyä, ajatella, kuunnella ja tuntea.

Hunurijärvi muotoutuu monipuolisiksi tiloiksi erilaisille tapahtumille. Keloravintola Himmeli on viihtyisä juhlatila, nykyaikainen kokoustila ja korkeatasoinen ruokaravintola.

Hunurijärven palvelut ovat vapaasti yhdisteltävissä halutunlaiseksi kokonaisuudeksi. Toimimme ennakkotilausperiaatteella ympäri vuoden. Ota yhteyttä tai sovi tutustumiskäynti.